Emina

Osnovne informacije

  • Pol
    Ženski
  • Iskustvo
    1 godina
  • Jezici
    Engleski

Obrazovanje

Visoka Železnička škola

2006-2012
Strukovni ekonomista za komercijalno poslovanje

Radno iskustvo

Transfer Agent

11/01/2019 - 04/15/2020
Jam Transfer

Učešće u izradi redova vožnji i pravljenje plana redova vožnji minimum 3 dana unapred. Vođenje dokumentacija koja je potrebna pri obavljanju prevoza klijenata. Briga o organizaciji prevoza putnika na adresi , na aerodrome I sa aerodroma. Briga o ekonomičnosti upotrebe i ispravnosti voznog parka. Primanje poziva i organizovanje vozača. Pomaganje vozačima pri pronalaženju adresa i klijenata. Provera adresa i letova pri čemu se smanjuje rizik od kašnjenja vozača ili teško pronalaženje klijenata. Praćenje lokacije vozača u realnom vremenu i pračenje letova u realnom vremenu.

Bartender

Norwegian Cruise Line

Šanker na drugom najvećem Norwegian cruise line brodu NCL BLISS sa odgovornostima: profesionalno dočekivanje gostiju sa uslugom na visokom nivou. Orijentisana na zahteve gostiju praveći im prvoklasne koktele sa preporukom najboljih brendiranih I kvalitenih alkoholnih pića. Pored toga sam imala obavezu nedeljno sredjivanje popisa, nadgledanje konobara u svom baru I odgovorna za konobare u restoranu koji služe pića. Obuka novih članova I odgovorna za dnevnu operaciju da sve bude po propisima kompanije.

Dodatna znanja i veštine

Digitalni Marketing
Windows XP, office (MS word, MS Excel, MS Power point),Canva, Wordpress, Kdenlive, Internet Explorer, CMS

Radne karakteristike

Administracija I praćenje komentara na portalima , unapređenje I razvoj profila na društvenim mrežama, priprema I publikovanje sadržaja na društvenim mrežama. Osnove rada u Facebook Business Manageru, kreiranje naslova I teksta članaka za društvene mreže, osnove Facebook opitimizacije (tagovanje, ključne reči, plasiranje video sadržaja) plasiranje video sadržaja na Instragram I Twitter.

Vredna I uporna,
Dobro organizovana,
Veoma fleksibilna u timskom radu kao I pojedinac,
Diskretna I poverljiva,
Rada da napreduje I spremna da pokaže svoje sposobnosti,
Vesela I lako se nosi sa stresnim situacijama