Dva Stapica

T.C. Ušće Bulevar Mihajla Pupina 4;
0 Konkursa
675 Pregleda

O nama

Dva Stapica

Kina ima najraznovrsniju kuhinju na svetu. Postoji najmanje osam regionalnih kuhinja koje se razlikuju u tehnikama kuvanja i načinu služenja jela, vrstama namirnica i mešanju začina. Tako je kantonska kuhinja blaga i svežeg ukusa dok je sečuanska jaka i ljuta.

U našim restoranima, kao i u većini kineskih restorana u Evropi, služe se jela po receptima iz različitih kineskih regija ali prilagođena ukusima i običajima podneblja. Pa ipak, zadržani su glavni sastojci i način pripremanja: kuvana testa i pirinač, lagane supe, obilje povrća, kratka termička obrada koja čuva prirodna svojstva, ukus i miris, svež đumbir, čaj bez šećera i slično, što umnogome odgovara savremenim nutricionističkim preporukama.

Kao i u svemu drugom, kulinarstvo u Kini teži harmoničnom odnosu različitih elemenata, suptilnim kontrastima i kombinovanju ukusa.

U našim restoranima vas očekuju kuvari iz Kine na čelu sa, već čuvenim, Wangom, koji će se pobrinuti da vam svaka poseta bude nezaboravna kulinarska avantura.

Dobrodošli!

Besplatna dostava kineske hrane u Beogradu

Restorani Dva Štapića vrše besplatnu dostavu kineske hrane na vašu kućnu adresu. Za sada pokrivamo veliki deo Beograda a konstantno radimo na proširenju pokrivenosti kućne dostave. Sve kineske specijalitete možete poručiti online ili pozivom na broj 011-40-43-550. Pogledajte naš meni online, ubacite vaša omiljena jela u korpu i najukusnija kineska hrana u Beogradu stiže na vašu kućnu adresu za najviše 60 minuta.

Prijatno!