Securitas

Autoput za Zagreb 18 Zemun, Beograd
1 Konkurs
541 Pregleda

O nama

Securitas je vodeća međunarodna kompanija u oblasti privatnog obezbeđenja. Pružamo usluge velikom broju klijenata u različitim segmentima poslovanja. Iako usluga fizičkog obezbeđenja i dalje predstavlja temelj kompanije Securitas, mi kontinuirano radimo na proširivanju naše ponude. To nam omogućava da odgovorimo na sve specifične zahteve naših klijenata, po konkurentnim cenama.

Securitas u Srbiji

Kompanija Securitas specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i vrednosti, bezbednosti i zdravlja na radu, recepcijskih usluga, video i alarm monitoringa, mobilnog obezbeđenja, satelitskog praćenja vozila i lica i usluga održavanja higijene.

Kompanija Securitas specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničke zaštite, transporta novca, vrednosnih i drugih pošiljki, mobilnog obezbeđenja, satelitskog praćenja vozila i lica, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, video i alarm monitoringa, recepcijskih usluga i usluga održavanja higijene.

 

Aktivni Poslovi