SIGI Butik

Jurija Gagarina 149, lokal 19, Beograd
2 Konkursa
583 Pregleda

O nama

Butik ženske garderobe SIGI bavi se veleprodajom i maloprodajom ženske garderobe iz uvoza. U našoj ponudi nalazi se veliki broj modela i odevnih kombinacija koje su izrađene od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa aktuelnim modnim trendovima.

Jedinstvenost butika SIGI ogleda se u činjenici da kod nas uvek možete pronaći sve varijante odevnih kombinacija, od onih za svakodnevne aktivnosti, pa do kombinacija idealnih za svečane prilike. U prijatnom ambijentu našeg butika uvek možete pronaći najlepše i najkvalitetnije:

  • -haljine
  • -komplete
  • -pantalone
  • -suknje
  • -farmerke
  • -majice

Ukoliko želite da uvek budete lepo i originalno obučeni, butik ženske garderobe SIGI je pravo mesto za Vas. Celokupan asortiman naše garderobe nabavlja se iz uvoza i odlikuje je visok kvalitet i moderan dizajn. Svi modeli se izrađuju od najkvalitetnijih materijala, što ih čini jako prijatnim za nošenje.

Za sve poslovne dame koje drže do svog stila, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor haljina, kompleta, suknji i pantalona koji će učiniti da na poslu ili tokom večernjeg izlaska izgledate savršeno. Takođe, za Vaše svakodnevne aktivnosti, tu je veliki izbor farmerki i majica, po najpovoljnijim cenama.

SIGI butik ženske garderobe svim vernim kupcima nudi mogućnost prepravke garderobe kupljene kod nas. Ukoliko Vam nešto od kupljene garderobe ne odgovara, naše stručno osoblje izvršiće besplatno prepravku Vašeg omiljenog komada odeće.

Za sve prilike kada želite da budete obučeni originalno, kvalitetno i u skladu sa poslednjim modnim trendovima, svratite do butika SIGI. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vam svojim savetima pomogne u izboru odgovarajuće odevne kombinacije.

 

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08:30-20:30h
Subota od 08:30-16:00h

Slike

Aktivni Poslovi