Ana

Osnovne informacije

 • Godine starosti
  29
 • Pol
  Ženski
 • Iskustvo
  3 godine
 • Jezici
  Engleski, Nemački, Drugi ...

Obrazovanje

Prva ekonomska skola

Ekonomski tehničar

Fakultet organizacionih nauka

Inženjer organizacionih nauka

Radno iskustvo

Saradnik u nastavi

Fakultet organizacionih nauka

Obrazovanje Obrazovanje i obuka Realizacija projekta za Srpski Krivak. Održavanje sajta Krivak.rs. Sprovođenje ankete o kreativnosti studenata u elektronskom obrazovanju, analiza i obrada podataka i predstavljanje u vidu istraživačkog i diplomskog rada. Pomoć studentima u realizaciji projekta 3D animacija. Motivacija studenata ka pozitivnim rezultatima. Administrativni poslovi u vidu unošenja ocena na moodle nalogu, kontaktiranje studenata i motivacija ka realizaciji radova u različitim programima.

Prodavac-trgovac

C&A moda RS d.o.o.

Tekstilna industrija Prodaja na određeno vreme Svakodnevni rad i komunikacija sa ljudima. Organizacija poslovanja u prodavnici. Učešće u izradi mesečnih i dnevnih rasporeda. U programu SAP unošenje i praćenje dnevnih, mesečnih i godišnjih planova. Svakodnevno praćenje količine robe i izlaganje robe u prodavnici. Osmišljavanje modnih kombinacija i ideja. Izvršavanje različitih zadaka, timski rad i motivacija ka ostvarenju zadatih ciljeva. Konstantan rad na aktivnoj prodaji.

Asistent

KUD Šumadija 05

Obrazovanje Odnosi sa klijentima i podrška na neodređeno vreme Svakodnevni rad sa ljudima. Učestvovanje na međunarodnim festivalima. Organizovanje domaćih i inostranih koncerata. Izrada godišnjih i mesečnih izveštaja. Svakodnevno izvršavanje zadataka. Učešće u vođenju platnog prometa, izradi mesečnog rasporeda, kreiranju promotivnih materijala i oglašavanju na društvenim mrežama. Rad na specijalizovanim projektima. Dizajniranje izgleda scene, koordinisanje rada dekoratera i scenografa.

Dodatna znanja i veštine

Rad na računaru: Microsoft Office - Napredno; Internet - Napredno; RapidMiner - Srednje; Tableau - Srednje; Orange - Srednje;
Vozacka dozvola B

Radne karakteristike

Vestine:

Dobre komunikacione veštine
Inovativnost
Efikasno upravljanje vremenom
Postavljanje ciljeva
Delegiranje i podela zadataka
Multitasking
Donošenje odluka
Motivisanje drugih
Realizovanje zadataka uz poštovanje rokova
Rukovođenje timom
Organizovanost