O nama

Češalj & Makaze je lanac frizerskih salona u kojima ćete pronaći savršeno ujednačen spoj klasične elegancije i najsavremenijih trendova.

Trude se da svaka frizura koju naprave bude jedinstveno iskustvo, oblikovano prema željama klijenata, ali i rezultat višegodišnjeg iskustva našeg osoblja. Naš tim čine vrhunski profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, koji su prošli specijalnu obuku kako bi zadovoljili visoke i precizno definisane kriterijume i standarde kvaliteta u pružanju usluga u frizerskim salonima Češalj & Makaze.

U našim salonima očekuju vas najkvalitetniji KTime Italy preparati za negu kose. Vrhunska kozmetika koju koristimo, beskompromisan kvalitet u uslugama, moderan i udoban enterijer i pristupačne cene čine nas najboljim mestom za negu kose.

Mreža njihovih salona savršeno pokriva centar grada i Novi Beograd, pa ih možete posetiti u Ulici Prote Mateje kod Slavije, u Ruzveltovoj kod Vukovog spomenika, u IMMO outlet centru u Gandijevoj, kao i u Belvilu, nadomak Delta City-ja.

Na tržištu nudimo

Neke od naših klasičnih, ali i jedinstvenih usluga, koje čine da se saloni Češalj & Makaze izdvoje od konkurencije su stilizovanje kose(feniranje, stilsko feniranje, feniranje na lokne, riblje kosti, pletenica-rajf), šišanje, farbanje(kolorizacija kose ili preliv, blajhanje, pramenovi ili specijalne tehnike kolorizacije), kolorizacija sa olaplex zaštitom, nadogradnja kose, spa tretmani kose, medicinski tretmani, manikir, pedikir.