O nama

Enpro  deluje na području SR Nemačke  u Dizeldorfu.  Kompanija je  specijalizovana za projektovanje, izvođenje i održavanje termotehničkih instalacija kao što su grejanje, hlađenje, tehnološke pare i ventilacija na energetskim i industrijskim postrojenjima.. Radi na području Hrvatske,, Nemačke I Slovenije

ENPRO d.o.o. zapošljava  49 radnika  raznih profila kao što su inženjeri, sertifikovani zavarivači, bravari, monteri grejanja klimatizacije i ventilacije koji su do sada usješno završili 52 projekata na gradilištima u Nemačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji.

Njihove vrednosti:

 • Stalno poboljšavanje kvalitete usluge i poštivanje ugovorenih rokova
 • Fleksibilni, efikasni I iskusni inženjeri i monteri
 • Zapošljavanje, dodatno obrazovanje i zadržavanje stručnog osoblja
 • Kompetentnost za rješavanje najkompleksnijih predmeta

Vizija:

Vizija im je da se kao jedna od prepoznatljivih kompanija u regiji na području pružanja usluga projektovanja, izvođenja radova i održavanja na termotehničkim sistemima te energetskim i industrijskim postrojenjima

Misija:

Osigurati visoku razinu znanja, profesionalnosti i stručnosti unutar kompanije te time steći zadovoljstvo I poverenje klijenata

Zaposlenje:

Zaposleni su njihova najveća vrednost i smatraju da je kompanija uspešna samo ako su njihovi zaposleni angažovani i motivisani.Neprestano ulažu u edukaciju i usavršavanjeprate njihov napredak i adekvatno ih nagraditi. Potičemo proaktivnost i osobni razvoj svakog djelatnika.Prema svim djelatnicima odnosimo se s poštovanjem, potičemo različita mišljenja i osiguravamo poticajno i ugodno radno okruženje.

Na tržištu nudimo

Pružamo usluge izvođenja strojarskih i elektroinstalacija na izgradnji, rekonstrukciji i održavanju energetskih i industrijskih postrojenja:
 • kotlovnice (plin, biomasa)
 • kogeneracijska postrojenja
 • industrijska postrojenja za grijanje i hlađenje
 • toplinske stanice
 • toplovodi i parovodi
 • industrijska postrojenja u farmaciji i autoindustriji
 • uljna gospodarstva

Energetska i industrijska postrojenja

Pružamo usluge izvođenja strojarskih i elektroinstalacija na izgradnji, rekonstrukciji i održavanju energetskih i industrijskih postrojenja.

Sistemi grejanja i hlađenja

Nudimo stručno savjetovanje oko izbora sustava, uvođenja instalacija te ugradnju uređaja i opreme za grijanje, hlađenje,klimatizaciju,ventilaciju I automatsku regulaciji.

Automatizacija i upravljanje

Automatske sustave upravljane PLC-om I SCADA sustavom programiramo i puštamo u pogon u prostoru korisnika.
Reventivno i interventno održavanje
Nakon izvođenja  radova, nastavljamo brinuti o energetskim sistemima naših korisnika kroz planove održavanja predviđene  rokom ili kroz ugovore o održavanju i intervenciji.

Sistemi ventilacije i klimatizacije

Važan faktoa postizanje udobnosti u prostoru u kojem boravimo je kvaliteta vazduha, a dobijamo je upravo korišćenjem ventilacijskih sistema koji osiguravaju dovoljnu količinu čistog i svežeg vazduha a iz prostora odvodi ustajali i zagađeni vazduh.

PLINSKE, VODOVODNE I SANITARNE INSTALACIJE

Pored termotehničkih sustava i instalacija izvodimo također i radove na ugradnji ostalih instalacija u objektima kao što su plinska, vodovodna te sanitarna instalacija.

BRAVARSKI RADOVI

Izrađujemo i montiramo sve vrste metalnih konstrukcija i građevinske bravarije.