O nama

Parti Hostel Zrće – najbolje Parti mesto, mesto gde zabava počinje… i nikad ne prestaje!

Hostel koji se nalazi na ostrvu Pag, jednom od hiljadu ostrva u Hrvatskoj. Među ostalim ostrvima Pag je poznat kao najzabavniji.

Nalazi se u gradu Novalji, najbliži smeštaj poznatoj plaži Zrće!

Nalaze se pored autobuske stanice, bolnice, benzinske pumpe i tržnog centra Novalis. Parti Hostel Zrće je najveći hostel u Novalji i daleko najzabavniji u Hrvatskoj.

Ono što ovaj hostel čini još posebnijim je  ljubazno i mlado osoblje koje je uvek na raspolaganju ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć tokom ili pre vašeg boravka.

 

Na tržištu nudimo

U ponudi smeštaja imaju privatne sobe, spavaonice i deluks apartmane, kao i zajedničke prostore – bazen, bar, teretanu, brzu hranu, restoran, igraonicu i servis za pranje veša. Sve je otvoreno 24/7!  Različiti tipovi soba prihvataju od 2 do 8+ osoba, tako da svako može pronaći sobu koja najbolje odgovara njegovim ili njenim potrebama. Manje sobe imaju privatna kupatila, a veće (spavaonice) imaju zajednička kupatila. Kreveti u  zajedničkim sobama su zanimljivog dizajna, svaki krevet ima utičnicu, svetlo, sto za laptop i zavese za stvaranje privatnosti za svakog gosta. Takođe nude besplatan WiFi, posteljinu, peškire, ormariće i spavaonice sa ključevima.