O nama

Pinnbet kladionica ima dozvolu za rad izdatu od Ministarstva finansija Poreske uprave, Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću. Ima razvijenu web stranicu prilagođenu internet pretraživačima na mobilnom telefonu, koja je veoma slična originalnom website-u za desktop i laptop internet pretraživače.

Dokaz koliko vode računa o bezbednosti podataka svojih korisnika je je to da biste se registrovali na sajtu nije dovoljno da samo unesete sve tražene podatke, već morate i da odete do najbliže pinn bet kladionice poslovnice da radnici na uplatnom mestu verifikuju vaš identitet i aktiviraju profil.

Na tržištu nudimo

Svojim sadržajem i vrstama igara i kvota može da zadovolji potrebe novog, odnosno korisnika koji je navikao na klasičan način klađenja na poznate sportove. Tačno je da su se razvili relativno brzo, ali izgleda da im predstoji još prekretnica da bi postali zaista konkurentni i opstali na tržištu. U ponudi imaju razne sportove: fudbal, virtualni fudbal, košarka, košarka 3x3, tenis, hokej, bejzbol, američki fudbal, odbojka, rukomet, vaterpolo, fudbal specijal, košarka specijal, futsal, formula 1, snuker, stoni tenis, uživo klađenje, ragbi, golovi u ligi, e-sport, pikado.