O nama

Najbolji partner za čišćenje u Regionu!

Preduzeće Rilex Co pruža profesionalne usluge različitih vrsta čišćenja poslovnih prostora. Angažovanjem ekipa radnika kojima je čišćenje svakodnevan posao, korišćenjem profesionalnih mašina i opreme, kao i visokokvalitetnih hemijskih sredstava, garantuje visok kvalitet pruženih usluga. Na kvalitet njihovog rada u objektu vode računa supervizori i kontrolori koji svakodnevno vrše pregled higijene.

Nabavku svih osnovnih sredstava rada i potrošnog materijala za rad zaposlenih u celosti vrši preduzeće koje blagovremeno snabdeva objekat sa tečnostima za čišćenje, krpama, kesama, kofama, sredstvima za pranje ruku, sredsvima za osvežavanje prostorija, a po potrebi i papirnom galanterijom itd.

Radeći na stalnom unapređenju procesa i usluga koje pružaju, nastoje da dostignu najviše standarde u svojoj oblasti. Da bi to ostvarili, uspostavili su efektivne sisteme komunikacije sa svojim korisnicima, ali i sa ostalim zainteresovanim stranama, a znanja i veštine njihovih zaposlenih se stalno usavršavaju i proširuju.

Na tržištu nudimo

Pružamo najbolje usluge čišćenja i pokrivamo gotovo sve vaše potrebe u vezi sa održavanjem poslovnih objekata. Nudimo svakodnevno čišćenje( kancelarijski prostor, industrijske zone, poslovni objekti, zdravstvene ustanove, tržni centri), perodično (mašinsko pranje svih vrsta podova, poliranje i premazivanje podova) i čišćenje po pozivu (angažovanje alpinista za visoka i nepristupačna pranja fasada, čišćenje snega, čišćenje posle građevinskih radova).
Takođe nudimo:
 • Tehničko održavanje poslovnog prostora
 • Održavanje travnjaka i zelenila
 • Dezinsekcija i deratizacija
Prednosti svakodnevnog održavanja:
 • UVEK ČISTO
  konstantno – svakodnevno potpuno čist poslovni prostor na vrlo visokom nivou;
 • JEDNA FIRMA
  prestaju potrebe za angažovanjem drugih firmi za periodične poslove higijene;
 • ODGOVORNOST
  olakšava se kontrola nivoa higijene, jer se zna ko je odgovoran;
 • KONSTANTAN BROJ RADNIKA
  uvek ugovoreni broj izvršilaca bez obzira na bolovanja i odsustvovanja;
 • SREDSTVA ZA HIGIJENU
  smanjuje se obaveza vaših radnika (ekonomat) za nabavku, skladištenje i distribuciju potrošnog materijala i zaštitnih sredstava rada; kao i nabavke i servisiranja osnovnih sredstava neophodnih za poslove higijene;
 • ODRŽAVANJE ENTERIJERA
  produžava se vek trajanja enterijera;