O nama

SATELIT GRUPACIJA posluje na tržištu već 20 godina i broji više od 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i šire. Republika Srbija, Republika Makedonija, Bosna i Hercegovina, Grčka, Dubai-UAE samo su neke od zemalja u kojima posluje.
Kontinuiranim investicijama na polju ugostiteljstva, kao primarnoj grani grupacije, tokom godinama razvile su se i druga pravna preduzeća u okviru iste, koja posluju zajedno na sledećim poljima: proizvodnja i prodaja zdravstveno-terapeutskih proizvoda i sistema za zdravo spavanje,
uvoz i prodaja masažnog programa ali i konsultantske usluge klijentima i malim preduzećima.
Članovi smo više domaćih i stranih privrednih organizacija, turističkih udruženja, poslovnih klubova i regionalnih privrednih komora.
Moramo spomenuti „Ruski poslovni klub“ kao jedan od naših najvećih poslovnih partnera, ali ne i zaobići činjenicu da smo osnivači „Zelene komore Srbije“ kao veliki poštovaoci ekologije. Uključeni smo u brojne humanitarne organizacije i događaje ali i tvorci istih.
Takođe, grupacija je dobitnik prestižnih nagrada BIZNIS PARTNER za 2014, 2017. i 2019. godinu, iz oblasti ugostiteljstva i na polju zdravstveno – terapeutskih proizvoda.
Moramo napomenuti da smo nominovani za još jednu regionalnu BIZNIS PARTNER NAGRADU 2018/2019. godine za koju možemo da se zahvalimo našoj najmlađoj članici grupacije SPG-FLEX INTERNATIONAL.
Naime, ove godine je SPG-FLEX INTERNATIONAL dobila prestižnu nagradu BRAND LEADER AWARD 2018. za najbolji inovativni proizvod 2018. godine, potpuno prirodni proizvod za uklanjanje fleka sa svih vrsta tkanina.