O nama

Butik ženske garderobe SIGI bavi se veleprodajom i maloprodajom ženske garderobe iz uvoza. U našoj ponudi nalazi se veliki broj modela i odevnih kombinacija koje su izrađene od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa aktuelnim modnim trendovima.

Jedinstvenost butika SIGI ogleda se u činjenici da kod njih možete pronaći sve varijante odevnih kombinacija, od onih za svakodnevne aktivnosti, pa do kombinacija idealnih za svečane prilike.

Ukoliko želite da uvek budete lepo i originalno obučeni, butik ženske garderobe SIGI je pravo mesto za Vas. Celokupan asortiman  garderobe nabavlja se iz uvoza i odlikuje je visok kvalitet i moderan dizajn. Svi modeli se izrađuju od najkvalitetnijih materijala, što ih čini jako prijatnim za nošenje.

Ukoliko Vam nešto od kupljene garderobe ne odgovara,  stručno osoblje izvršiće besplatno prepravku Vašeg omiljenog komada odeće.

Za sve prilike kada želite da budete obučeni originalno, kvalitetno i u skladu sa poslednjim modnim trendovima, svratite do butika SIGI. Ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vam svojim savetima pomogne u izboru odgovarajuće odevne kombinacije.

Na tržištu nudimo

Veleprodaja i maloprodaja ženske garderobe iz uvoza. U ponudi  se nalazi veliki broj modela i odevnih kombinacija koje su izrađene od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. U prijatnom ambijentu  butika uvek možete pronaći najlepše i najkvalitetnije:
  • haljine
  • komplete
  • pantalone
  • suknje
  • farmerke
  • majice