O nama

Kompanija Teledirekt je proteklih godina dokazala dinamičnost i poslovanje u partnerstvu sa Telekomom i od prodajno orijentisane kompanije u oblasti telekomunikacija, postala kompanija sa ozbiljnim udelom u poslovima uvođenja optičke infrastrukture. Dosledni kvalitetu u pružanju usluga koji nas obavezuje, korisnicima pružamo najsavremenije digitalno iskustvo čineći svakodnevne momente inspirativnijim i lepšim.

Rukovodeći se politikom kvaliteta da korisniku treba pružiti najsavremenija telekomunikaciona rešenja, kroz intenzivan rad na terenu ali i stalno usavršavanje svih članova našeg tima, svakodnevno težimo da usluge Telekoma dovedemo u sve domove širom Srbije.

Na tržištu nudimo

Prodaja  usluga u sferi najsavremenije tehnologije i besprekorna montaža optičke mreže, utemeljena je na poštovanju politike kvaliteta sa težnjom da uvek budemo prvi izbor korisnika. Našu prodajnu delatnost najdirektnije ostvarujemo komunikacijom sa korisnicima, gde smo u središte korporativnih vrednosti postavili profesionalnost u pružanju informacija i najsavremenijih usluga, uz etičnost, ljubaznost  i podršku u svakom momentu. Negujemo saradnju, timski rad, ambicioznost, posvećenost ciljevima prateći zadovoljstvo naših korisnika i zaposlenih.