O nama

Vila Bulevar je mali porodični hotel, koji se posebno ponosi na ljubaznost i prijatnost svog osoblja i higijenu u  objektu, koja je uvek  na zavidnom nivou. Hotel je opremljen sa 58 ležajeva raspoređenih u 16 smeštajnih jedinica. Objekat ima 4 sprata koji su dostupni liftom ili stepenicama. U sklopu Vile nalazi se bašta, osmišljena kao mini-oaza, izmeštena iz bučnog života grada. Tradicionalni koncept Bed&Breakfast savršen je za goste koji su tu poslom ili porodično.

Hotel Vila Bulevar se nalazi na Dedinju, 4 km od centra Beograda, preko puta Bajfordove šume, poznatije kao Banjička šuma. Sa trim stazom i blizinom Atletske dvorane, ovo je idealno mesto za sportiste koji žele da treniraju na nekonvencionalan način, daleko od gužve u teretani i jednolične sprave za trčanje.

Na tržištu nudimo

Objekat ima 4 sprata koji su dostupni liftom ili stepenicama. U sklopu Vile nalazi se bašta, osmišljena kao mini-oaza. Tradicionalni koncept Bed&Breakfast savršen je za goste koji su tu poslom ili prodično. Svakog jutra za vas naše osoblje sprema svež i ukusan doručak koji uvek možemo da prilagodimo potrebama i zahtevima naših gostiju. Sneštaj je pet-friendly? Ne morate da razmišljate šta ćete sa Vašim kućnim ljubimcem dok ste na poslovnom putu ili na porodičnom odmoru, rešenje je jednostavno, povedite ga sa sobom! Hotel raspolaže sa zatvorenim i otvorenim parkingom. Na parkingu ispred Vile postoji 6 parking mesta, dok u zatvorenoj garaži postoji 5 parking mesta. Ukoliko je potreban parking za autobus, brzo i blizu možete parkirati vaš autobus. Parking je potrebno rezervisati uz rezervaciju smeštaja. U sklopu vile nalazi se i bašta, idealna za letnje uživanje. Opremljena je sa 5 stolova sa 13 sedećih mesta. Bašta je otvorena od marta do oktobra. U ponudi se nalaze i dodatne usluge kao što su -Transfer od/do aerodroma -Uslužno pranje i peglanje veša -Dečiji krevetac -Dodatni ležaj

Na tržištu potražujemo

Saradnja sa perionicama veša.